Hälsokost som får dig att må bra

Butikerna svämmar över av produkter som marknadsför sig som hälsosamma och nyttiga. Som konsument kan det ibland vara svårt att veta vad som verkligen fungerar och vad som är ren marknadsföring. Det kan vara en god idé att hålla sig till livsmedel och produkter som länge varit kända för sina hälsofrämjande egenskaper istället för att följa trender. Här kan du läsa mer om några produkter som är bra för din hälsa.

Frukt & Grönt

Blåbär, baljväxter, avokado, spenat, grönkål, listan kan göras lång med nyttiga livsmedel som finns runt omkring oss. Livsmedelsverket rekommenderar att du får i dig 500 gram frukt och grönt per dag för att bibehålla en hälsosam kost. Du får i dig nyttiga mineraler, fibrer, vitaminer och antioxidanter genom att äta nyttiga livsmedel. Kosttillskott och hälsokostprodukter kan dock behövas om du inte får i dig tillräckligt med nyttigheter i din vanliga kost.

Matcha & Grönt te

Matcha är ett ärtgrönt pulver som bland annat används för att göra grönt te och matcha-latte. Den gröna drycken har blivit supertrendig de senaste åren, men Matcha har faktiskt funnits i flera hundra år och är en del av den traditionella japanska tetraditionen. Den innehåller mer koffein än espresso, men ger en betydligt behagligare koffeinkick. Den innehåller även nyttiga antioxidanter. Hos fillinmatcha.com kan du se vad nätet erbjuder för högkvalitativa matchaprodukter.